Panoforum - vr360.pl - Forum poświęcone zdjęciom panoramicznym
Aktualności: Jeli masz problem z rejestracją i nie wyświeltla Ci się numerek: zmień przeglądarkę.

Ze względu na ataki na forum, wprowadziłem drobną zmianę w sposobie rejestracji, musisz wystukać następujący adres:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
Wrzesień 09, 2010, 13:15:19

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Witajcie, witajcie!  (Przeczytany 100 razy)
Mokipera
Użytkownik
**

« : Lipiec 26, 2010, 22:55:05 »

Witam wszystkich! Niedawno zainteresowałem się tematem wirtualnych panoram i wędrując od strony do strony trafiłem na to forum. Świetnie że coś takiego funkcjonuje dla - zdawałoby się - bardzo niszowego tematu.

Jestem już po lekturze kilku artykułów (wiem co to NPP i nadir Uśmiech), teraz czas przejść do konkretnego działania. Postanowiłem zainwestować w głowicę, by wkrótce wykonać moją pierwszą panoramę! Zapewne nie będzie doskonała, ale liczę że m.in. z pomocą tego forum z czasem dojdę do prac, którymi będzie się można bez wstydu publicznie zaprezentować.
hub
Moderator Globalny
Gaduła

« Odpowiedz #1 : Lipiec 26, 2010, 23:38:56 »

Witaj na forum!
I my się cieszymy, że będzie nas więcej, a więc "gwarniej". Liczymy na Twoje czynne uczestnictwo w dyskusjach i prezentowaniu prac.

Panosaurus
Gaduła

« Odpowiedz #2 : Sierpień 03, 2010, 18:51:37 »

witaj !

obawiam sie , ze zakup glowicy to nie inwestycja a koszty ;-)

ale ma sens , najczesciej wydawanie pieniedzy sprawia wieksza prztyjemnosc niz ich zarabianie , wiec kupuj i rob oraz pokazuj ( panoramy).
znajda sie tutaj specjalisci , ktorzy w razie potrzeby pomoga i wespra dobrym slowem.

Panosaurus.

new panoramas free to copy : http://sites.google.com/site/panosaurus2/
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Dilber MC Theme by HarzeM
Serwis należy do lookdigital.pl

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!